Question: Wat kost First Dates?

Steeds volgen we drie stellen, dat zijn de dates die wij samen hebben uitgenodigd. De rest van het restaurant is gevuld met mensen die zich gewoon zelf aanmelden om te eten. Je kunt voor 17,50 euro eten bij ons tijdens de opnames, een klein bedrag.

Waar is restaurant First Dates?

Treur niet langer, want je kan je nu aanmelden om bij ons aan tafel te schuiven. Misschien word jij wel een van de gelukzakken die ontvangen wordt door Patrick en mag genieten van een lunchmenu. Jij en je +1 worden in Mechelen verwacht om 10.30 uur, zodat jullie om 11.00 uur het restaurant binnen kunnen.

Waar staat het Engelse First Dates hotel?

De originele Britse versie is opgenomen in het Paternoster Chop House-restaurant in centraal Londen. Hier komen veel mensen in beeld die aan het daten zijn, geen van allen had elkaar voor de date ontmoet. Na afloop worden de stellen samen geïnterviewd en wordt hen gevraagd of ze elkaar nog eens willen zien.

Hoeveel kost een diner bij First Dates?

De mensen om de dates heen? Steeds volgen we drie stellen, dat zijn de dates die wij samen hebben uitgenodigd. De rest van het restaurant is gevuld met mensen die zich gewoon zelf aanmelden om te eten. Je kunt voor 17,50 euro eten bij ons tijdens de opnames, een klein bedrag.

Say hello

Find us at the office

Hostler- Pertzborn street no. 57, 67563 Kigali, Rwanda

Give us a ring

Anterio Ruebush
+29 780 790 988
Mon - Fri, 8:00-17:00

Contact us